user
e
sv

Uygun fiyat ve 108 Megapiksel kamera: Poco M6 Plus için tarih verildi!

97 okunma — 26 Temmuz 2024 22:25
Poco'nun yeni orta segment modeli Poco M6 Plus için lansman tarihi belli oldu. İşte M6 Plus'ın ortaya çıkan tüm özellikleri...

Poco’nun yeni bütçe dostu modeli Poco M6 Plus bugün lansman tarihi ile karşımıza çıktı. Beraberinde özelliklerini de getiren M6 Plus, 108 Megapiksel kamerası ile segmentinde tek olacak. İşte Poco M6 Plus’ın ortaya çıkan tüm özellikleri…

Poco yine fiyat/performans odaklı bir modelle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bugün Flipkart’ta resmi olarak lansman tarihini duyuran M6 Plus, sızıntılarla özelliklerini de karşımıza çıkarıyor. Poster görsellerine göre 1 Ağustos’ta tanıtılacak olan cihaz, orta segmente hitap etse de, özellikleri ile herkesin beğenisini topluyor.

Düz kenarları, delikli ekranı ve çift tonlu arka kapak tasarımı ile oldukça şık bir görüntüye sahip olan M6 Plus, arka kapağın neredeyse yarısını kaplayan bir kamera adasına sahip. Bu ada içerisinde 108 Megapiksellik sensörü ana kamera olarak kullanan cihaz, bunun yanında henüz boyutu bilinmeyen ikinci bir kamerayı da taşıyor. Ön tarafta cihaza 13 Megapiksellik bir kamera eşlik ederken, bu kamera 6,7 inç büyüklüğündeki IPS LCD panel üzerinde konumlanıyor. 120Hz yenileme hızına sahip olan ekran, aynı zamanda FHD+ kalitesinde görüntüler sunuyor.

Gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 4 Gen 2 işlemciden alması beklenilen Poco M6 Plus, bu işlemciyi 8GB’a kadar RAM bellekler ile destekliyor. Depolama tarafında 64GB ve 128GB olmak üzere iki seçenek sunması beklenilen cihaz, kasanın içerisinde 33W hızlı şarj destekli 5000 mAh’lik bir pil taşıyacak. Cihazın fiyatı ise tahminlere göre 180 Dolar civarında olacak.

Özellik Detaylar
Tasarım Düz kenarlar, delikli ekran, çift tonlu arka kapak
Arka Kamera 108 Megapiksel ana sensör, bilinmeyen ikinci kamera
Ön Kamera 13 Megapiksel
Ekran 6.7 inç IPS LCD, FHD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı
İşlemci Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2
RAM 8 GB’a kadar
Depolama 64GB ve 128GB
Pil 5000 mAh, 33W hızlı şarj desteği
Tahmini Fiyat 180 Dolar
Kaynak : https://shiftdelete.net/poco-m6-plus-icin-tarih-verildi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli