user
e
sv

Sony, PS5 için yeni beta güncellemesi yayınlıyor!

70 okunma — 25 Temmuz 2024 01:33
Sony'nin PS5 için sunduğu yeni beta güncellemesi ile birlikte 3D ses, remote play ve PS5 Slim için adaptif şarj özellikleri geliyor.

Sony, PS5 için yeni bir beta güncellemesi yayınlamaya hazırlanıyor. Bu güncelleme ile kişiselleştirilmiş 3D ses, remote play ve PS5 Slim için adaptif şarj gibi birçok yeni özellik getiriyor. İşte, yeni güncellemenin sunduğu yenilikler…

Bu yeni sistem, kullanıcıların PS5 konsollarında kişiselleştirilmiş 3D ses profilleri oluşturmasını sağlayacak. Pulse Elite ve Pulse Explore kablosuz kulaklıkları kullanırken, kullanıcılar bir dizi ses testi yaparak kendi işitme özelliklerine en uygun ses profilini oluşturabilecekler. Bunu yapmak için PS5’te Ayarlar > Ses > Kulaklık için 3D Ses yolunu izleyip, ekrandaki talimatları takip edebilirsiniz. Bu özellik, TV’nin yerleşik hoparlörleri ve Dolby Atmos uyumlu ses cihazlarıyla da uyumlu olacak.

Remote Play deneyimi de iyileştirildi. Bu yeni sürüm, her kullanıcı için uzak oynatma ayarlarını düzenleme ve PS5 konsoluna kimlerin uzak bağlantı kurabileceğini belirleme imkanı tanıyor.

 

PS5 Slim sahipleri için yeni bir adaptif şarj özelliği de geliyor. Bu özellik, kontrol cihazlarının pil seviyesine göre bekleme modunda şarj süresini ayarlayacak. Eskiden sabit 3 saatlik veya sürekli açık olan şarj seçeneklerinin yerine, adaptif şarj ile enerji tasarrufu sağlanacak. Bu özellik DualSense, DualSense Edge, PlayStation VR2 Sense ve Access kontrol cihazlarını destekliyor.

sony-ps5-icin-yeni-beta-guncellemesi

Sony’nin bu yeni test güncellemesi, oyun deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefliyor. Yeni ses profilleri, uzaktan oynatma ayarları ve adaptif şarj özelliği ile oyunculara daha kişiselleştirilmiş ve verimli bir oyun deneyimi sunulacak.

Kaynak : https://shiftdelete.net/sony-ps5-icin-yeni-beta-guncellemesi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli