user
e
sv

Galaxy S25 serisinin batarya kapasitesi ortaya çıktı!

30 okunma — 17 Eylül 2024 22:01
Galaxy S25 serisinin batarya kapasitelerinde değişiklik yok. Ancak, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi ile pil ömrünü artacak.

Samsung’un merakla beklenen Galaxy S25 serisi, 2025 yılının başlarında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Ancak sızdırılan son bilgilere göre, bu yeni seride batarya kapasitelerinde büyük bir değişiklik olmayacak. İşte detaylar…

Samsung Galaxy S25 serisinin batarya kapasitesinde değişiklik olmayacak

Ice Universe adlı ünlü sızıntı kaynağının paylaştığı bilgilere göre, Galaxy S25’in 4000 mAh, S25 Plus’ın 4900 mAh ve S25 Ultra’nın ise 5000 mAh batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor. Rakamlara baktığımızda, önceki S23 serisi ile aynı kapasitelere olacağını görüyoruz.

Ancak şöyle bir durum var. Batarya kapasitelerinin aynı olması, pil ömrünün de aynı kalacağı anlamına gelmiyor. Yeni Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi ile telefonlar daha verimli bir şekilde çalışacak, yani enerji tüketimini azaltarak pil ömrünü uzatacak. Aynı batarya kapasitesi ile daha uzun süre telefonunuzu kullanabileceksiniz.

Bir diğer ilginç bilgi ise, Samsung’un bu modellerde cihazların kalınlığını 0.4 mm azaltmayı başarmış olması. Özellikle Galaxy S25 Ultra, sadece 8.2 mm kalınlığında olacak. Bu da onu iPhone 16 Pro Max’ten bile daha ince bir cihaz haline getirecek.

Özetleyecek olursak Galaxy S25 serisi, batarya kapasitesinde büyük bir artış sunmasa da, yeni işlemcisi sayesinde daha uzun pil ömrü ve daha ince bir tasarımla geliyor. Sizce bu ince tasarım ve verimlilik odaklı değişiklikler, kullanıcılar için yeterli olacak mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Kaynak : https://shiftdelete.net/galaxy-s25-serisinin-batarya-kapasitesi-kac
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli