user
e
sv

Epic Games 1100 liralık oyunları ücretsiz veriyor!

60 okunma — 12 Eylül 2024 18:51
Epic Games Store ücretsiz oyunları açıklandı. Popüler dijital içerik platformu bu hafta iki yapım sunuyor. İşte detaylar.

Epic Games Store, 12 Eylül Perşembe gününden itibaren iki oyunu ücretsiz olarak sunacak. Dijital mağaza Football Manager 2024 ve Sniper Ghost Warrior Contracts’ı geçtiğimiz hafta erişime açmıştı. İşte 12-19 Eylül tarihleri arasında verilecek Epic Games ücretsiz oyunları.

Epic Games Store ücretsiz oyunları (12 Eylül)

Epic Games Store Rugrats: Adventures in Gameland ve Super Crazy Rhythm Castle isimili iki yapımı 19 Eylül tarihine kadar ücretsiz erişime açacağını açıkladı. Nickelodeon çizgi filmine dayanan Rugrats: Adventures in Gameland, Mart ayında piyasaya sürülmüş olmasıyla dikkat çekiyor.

Diğer ücretsiz oyun Super Crazy Rhythm Castle ise 2023 yılında piyasaya sürülen bir co-op bulmaca yapımı. Oyunda, çılgın Kral tarafından hapse atılan kahramanlarımız, özgürlüklerine kavuşmak ve krallığı kurtarmak için müzikal bir maceraya atılıyor. Oyun boyunca düşmanları yenmek ve bulmacaları çözmek için ritme uygun hareket etmeniz gerekiyor.

Hem Rugrats hem de Super Crazy Rhythm Castle, 19 Eylül’e kadar ücretsiz olarak indirilebilecek ve kütüphanenizde kalıcı olarak yerini alacak. Oyunların Steam fiyatının 1100 TL’ye kadar ulaştığını hatırlatalım.

Siz de bu yapımları Epic Games Store hesabınıza eklemek istereniz, buraya tıklayarak Epic sayfasına gidebilirsiniz. Saat 18.00’a kadar oyunu almadığınız takdirde oyunun kaldırılacağını hatırlatalım.

Kaynak : https://shiftdelete.net/epic-games-ucretsiz-oyunu-12-eylul
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli