user
e
sv

Huawei’nin uygun fiyatlı tabletinin detayları belli oldu!

22 okunma — 21 Eylül 2024 18:10
Huawei’nin yeni giriş seviyesi tableti MatePad 3c sertifikasını aldı. Cihaz, 40W hızlı şarj ile geliyor. İşte detaylar...

Huawei, son dönemlerde sadece amiral gemisi cihazlarıyla değil, her kesimden kullanıcıya hitap eden giriş seviyesi tabletleriyle de büyük ilgi görmeye başladı. Şirket son olarak, yeni MatePad modelleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde, Huawei’nin bu yeni tablet modelleri 3C sertifikası alarak teknoloji meraklılarının radarına girdi. Sertifika sürecinden geçen bu iki modelin kod isimleri BTKR-W00 ve BJS5-W00 olarak belirtildi. Yeni tabletlerin en dikkat çekici özelliği ise 40W hızlı şarj desteği ile gelmesi.

Huawei’nin yeni giriş seviyesi tableti MatePad 40W hızlı şarj ile geliyor

Görüyoruz ki Huawei, giriş seviyesinde bile kullanıcılarına hızlı şarj deneyimi sunmayı planlıyor. Şu anda piyasada olan MatePad 11.5″S ve MatePad SE gibi modellerin 22.5W hızlı şarj sunduğunu düşünürsek, 40W şarj desteği gerçekten de önemli bir gelişme. Özellikle hızlı şarj konusunda takıntılı kullanıcılar için bu yeni MatePad modelleri cazip bir seçenek olabilir.

huawei-matepad-uygun-fiyatli-tablet-detaylari

Yeni tabletlerin, Huawei’nin diğer modelleri gibi yüksek fiyat etiketine sahip olmayacağı, aksine giriş seviyesi için uygun fiyatlı bir seçenek olarak sunulacağı tahmin ediliyor. Uygun fiyatla gelen hızlı şarj ve diğer temel özellikler, günlük kullanım için ideal bir tablet arayanlar için bu modeli oldukça çekici hale getirebilir.

Özellikle öğrencilere, iş dünyasında sürekli hareket halinde olanlara ve günlük işlerini halletmek için güçlü ama ekonomik bir tablet arayanlara hitap etmesi bekleniyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hızlı şarj desteği, bir tabletin tercih edilmesinde ne kadar önemli? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Kaynak : https://shiftdelete.net/huawei-matepad-uygun-fiyatli-tablet-detaylari
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli