user
e
sv

Google, 720 TL’lik Gemini Advanced’ı ücretsiz veriyor! Ama bir şartla

90 okunma — 08 Eylül 2024 01:15
Google, arkadaşını Google One'a getirene dört ay ücretsiz Gemini Advanced verecek. İşte detaylar.

Google, yapay zeka aracı Gemini için ücretli bir program yürütüyor. Yapay zekanın en yeni özelliklerini Gemini Advanced ile sunan şirket, yeni bir “Arkadaşını davet et” kampanyası başlattı. Bu kampanya ile dört ay boyunca Advanced’ı ücretsiz kullanmak mümkün.

Google’dan arkadaşını getirene dört ay ücretsiz Gemini Advanced fırsatı

Google, Gemini Advanced üyelerine yönelik olarak yeni bir fırsat sunuyor. Aboneler, Google One programına davet ettikleri arkadaşları için 720 TL’lik Advanced’i dört ay boyunca ücretsiz kullanabiliyor. Kampanyanın her iki taraf için de geçerli olduğunu belirtelim.

Promosyondan faydalanmak için en az bir kullanıcının Advanced üyesi olması gerektiğini belirtelim. Üye olarak dağıtılan kodlar, kullanıcılara çeşitli avantajlar kazandırıyor. Google; Gemini özelliklerinin yanı sıra Gmail, Drive ve Fotoğraflar’da 2 TB bulut depolama alanı da veriyor.

Google’ın yapay zeka uygulamalarında birçok seçenek bulunuyor ve her biri birbirinden daha gelişmiş özelliklere sahip. Üretilen kodları analiz etmede, mantık problemlerini çözmede, ve daha fazla uzmanlık getiren alanlarda da geliştirilen Gemini 1.5 Pro, çok daha iyi deneyim sunuyor.

Google’ın açıklamasına göre Gemini Advanced ile sunulan Gemini 1.5 Pro artık daha yetenekli. Son güncelleme sayesinde akıl yürütme ve kodlama ile ilgili istemlere çok daha hızlı ve iyi yanıt verebiliyor.

Bu bağlantıda yer alan bölüme giderek arkadaşlarınızı kampanyaya davet edebilir ve aylık 720 TL olan yapay zekadan ücretsiz faydalanabilirsiniz. Davet eden kişinin Advanced abonesi olması gerektiğini hatırlatalım. Kampanya 1 Kasım’a kadar devam edecek.

Kaynak : https://shiftdelete.net/google-ucretsiz-gemini-advanced-firsati
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli