user
e
sv

Baldur’s Gate 3 geri döndü! 24 saatte 1 milyon…

47 okunma — 08 Eylül 2024 01:11
Baldur's Gate 3 için Patch 7 yayınlandı. Böylece oyuna resmi olarak mod desteği gelmiş oldu. İşte detaylar.

2023 yılının en iyi oyunu seçilen ve tüm dünyada büyük ses getiren Baldur’s Gate 3, en yeni güncellemesiyle yeniden gündemde. Patch 7’nin yayınlanmasıyla birlikte resmi mod desteği alan oyun, sadece bir günde 1 milyondan fazla mod aldı.

Baldur’s Gate 3 için Patch 7 yayınlandı

Larian Studios, Patch 7’nin yayınlanmasının ardından 24 saatten kısa süre içinde Steam‘de bir milyondan fazla modun indirildiğini dile getirdi. Bu, modlama topluluğunun oyun için resmi mod araçlarını beklediğini de gözler önüne serdi.

Geliştirici ekip, bazı mod yapımcılarına Patch 7’den önce erişim izni vermişti. Bu kapsamda Baldur’s Gate 3’ün güçlü bir modlama desteğine sahip olmasını istiyor. Özellikle Bethesda oyunlarında gördüğümüz mod desteği, şu anda Baldur’s Gate 3’e kaymış durumda.

Oyuncular, Patch 7 ile sunulan oyun içi mod tarayıcısı aracılığıyla modlara kolay erişim sağlayabiliyor. Buna göre manuel modlama dosyalarıyla uğraşmaya gerek kalmayacak.

En büyük değişiklik ise konsol oyuncularında yaşanacak. Ekim ayında PlayStation ve Xbox için Patch 7 güncellemesini devreye alacak Larian, böylece konsol oyuncularına ilk kez modlama desteği sunacak. Konsol için geliştirilen modlar, ilk aşamada Steam’den seçilecek.

Larian Studios, Patch 7’nin son güncelleme olmayacağını dile getirdi. Ekibin, cross-play desteği ve fotoğraf modu gibi daha birçok özellik üzerinde çalışacağını belirtelim.

Kaynak : https://shiftdelete.net/baldurs-gate-3-patch-7
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli