user
e
sv

AirPods Max’e kafa tutuyor: Dyson OnTrac Türkiye’de satışa çıktı! 

53 okunma — 02 Eylül 2024 17:33
Tanıtıldığı günden dikkatleri üzerine çeken Dyson OnTrac, bugün itibariyle Türkiye'de satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Geçtiğimiz haftalarda lansmanı gerçekleştirilen Dyson OnTrac kulaklığı artık Türkiye pazarında. İlginç tasarımı ve yüksek kalitede ses vaadiyle dikkat çeken kulaklık gelişmiş Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi, uzun pil ömrü ve kişiselleştirilebilir tasarımıyla dikkat çekiyor.

Dyson OnTrac, Türkiye’de 20 bin TL’den satışa çıktı

Dyson OnTrac modelinin en göze çarpan tarafı ise uzun kullanım süresi. Model, en fazla 55 saatlik pil ömrü sunuyor. İki yüksek kapasiteli lityum iyon pil, kafa bandına entegre edilmiş ve bu sayede ağırlık dengelenmiş. İki hafta önce yayınladığımız inceleme videosundan bilgi sahibi olabilirsiniz;

Uzun süreli kullanımlarda dahi rahatsızlık yaratmayan bu kulaklık, US Ergonomics tarafından konforlu olduğu onaylanmış. Yumuşak mikrofiber ve yüksek kaliteli köpükten üretilmiş kulaklık yastıkları, ekstra bir konfor sunuyor.

Dyson OnTrac, 8 mikrofonlu özel bir ANC algoritmasıyla donatılmış şekilde sahne aldı. Bu donanım sayesinde kulaklık, dış sesleri saniyede 384 bin kez analiz edilerek 40 desibele kadar gürültüyü engelleniyor. MyDyson uygulaması ile entegre çalışan sistem, dış gürültüyü gerçek zamanlı olarak takip ediyor.

Dyson OnTrac Türkiye'de

Kulaklıkğın 6 Hz – 21 kHz arasındaki geniş ses aralığı ile derin baslardan yüksek tizlere kadar her frekansta net bir ses sunduğunun altını çizmekte fayda var. 40 mm, 16 ohm neodimyum hoparlör sürücüleri ve gelişmiş ses sinyali işleme teknolojisi sayesinde sesin her detayı net bir şekilde duyulabiliyor. Dyson OnTrac artık 20 bin TL’den Türkiye’de satın alınabiliyor.

Kaynak : https://shiftdelete.net/airpods-maxe-kafa-tutuyor-dyson-ontrac-turkiyede-satisa-cikti
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli