user
e
sv

Honor modellere MagicOS 8.0 sürprizi! Neler geliyor?

37 okunma — 01 Eylül 2024 15:37
Honor MagicOS 8.0 güncellemesi ile gelen önemli yenilikleri duyurdu. Sensörler için izin kontrolü, riskli uygulama uyarıları ve daha fazlası.

Honor, MagicOS 8.0 için dördüncü büyük güncelleme dalgasını duyurdu. Bir çok Honor modele gelecek olan yeni güncelleme, özellikle güvenlik ve kullanışlılık açısından önemli yenilikler sunuyor. Güncelleme, Eylül ayı ortasında kullanıcılara sunulacak. Peki hangi özellikler geliyor? Detaylar haberimizde…

Honor MagicOS 8.0 güncellemesi, geliştirilmiş güvenlik ve iyileştirmeler sunacak

Honor MagicOS 8.0 güncellemesi ile birlikte gelen yenilikler arasında cihaz sensörü izinlerinin kontrolü ve riskli uygulama uyarıları için yeni bir anahtar bulunuyor. Bu sayede Honor kullanıcıları, cihazlarındaki uygulamaların sensörlere erişimini daha etkili bir şekilde yönetebilecek. Ayrıca, sistem tarafından riskli olarak tanımlanan uygulamaların uyarılarını isteğe bağlı olarak kapatabilecekler.

en iyi kameralı akıllı telefon, honor magic 6 pro kamerası, honor magic 6 pro,

Tüm bunların yanında, MagicOS 8.0 güncellemesinde bazı sistem uygulamaları da geliştirildi. Durum çubuğundaki simgelerin ve yazıların görünürlüğü artırıldı, video görüşmelerinde güzellik modu için yeni bir ayar eklendi ve ekran kaydı çözünürlüğü için özelleştirilebilir seçenekler sunuldu. Ayrıca, sistem seslerini kaydetme özelliği de iyileştirildi.

Yeni güncellemenin, Honor Magic 6 ve X50 serisi gibi bir çok cihaza gelmesi bekleniyor. Honor’un aktardığına göre, yeni güncelleme kullanıcılara daha güvenli ve özelleştirilebilir (kişiselleştirilebilir) bir deneyim suncak.

Kaynak : https://shiftdelete.net/honor-magicos-8-0-surprizi-neler-geliyor
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli