user
e
sv

Togg’da Trendyol dönemi resmen başladı!

58 okunma — 29 Ağustos 2024 18:28
Togg T10X artık Trendyol uygulamasına erişebiliyor. Tru.Store uygulaması üzerinden e-ticaret hizmetini kullanabilirsiniz.

Togg Trumore uygulaması yeni hizmetler almaya devam ediyor. Son olarak Trumore için Trendyol desteği eklendi. Togg T10X sahipleri; Tru.Store’un ilk e-ticaret uygulaması olan Trendyol’u kullanmaya başlayabilir. Peki Trendyol araçlarda nasıl çalışacak?

Togg T10X artık Trendyol uygulamasına erişebiliyor

Togg tarafından geliştirilen ve elektrikli otomobilin arayüzü olarak hizmet veren Trumore; şu anda birçok farklı özellikle kişiselleştirilmiş bir deneyim vadediyor. Araç sahiplerine; kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen özellikleriyle mobilite sunuyor.

FinTek çözümleriyle para yatırma, çekme, araç içi ve mobil ödemeler de yapılabiliyor. Son olarak Tru.Store hizmetine Trendyol eklendi. Araç sahipleri artık T10X’ten Trendyol’a erişebilecek ve e-ticaretin tadını çıkarabilecek.

Togg ve Trendyol’un geçtiğimiz dönemde iş birliği anlaşması imzaladığını hatırlatalım. Kullanıcı deneyimini maksimum seviyeye çıkarmayı hedefleyen bu anlaşma; şirketin akıllı cihaz yaklaşımını yansıtıyor. Togg ve Trendyol’un bu önemli iş birliği, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak yenilikçi çözümlere kapı aralıyor.

Togg T10F için test sürüşleri yürütülüyor

Togg, ilk akıllı mobilite cihazı T10X’i başarıyla piyasaya sürdükten sonra şimdi de ikinci model olan T10F ile kullanıcıların beklentilerini karşılamaya hazırlanıyor. Öte yandan Togg T10F için test sürüşleri başladı. T10F modelinin testleri Türkiye ve yurtdışındaki akredite test merkezlerinde gerçekleştiriliyor. Bu testler arasında güvenlik, dayanım, aerodinamik ve mevsimsel performans değerlendirmeleri bulunuyor.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, T10F’in zamanın ruhunu yansıtan bir fastback model olduğunu ve Togg’un kısa, orta ve uzun vadeli planlarına uygun olarak ilerlediğini vurguladı.

Kaynak : https://shiftdelete.net/togg-t10x-trendyol-uygulamasi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli