user
e
sv

Monster, oyunculara özel Pusat Ghost Pro’yu tanıttı

69 okunma — 29 Ağustos 2024 15:12
Monster Notebook, Pusat Ghost Pro kablosuz oyuncu mouse'unu tanıttı. Peki bu cihaz oyunculara neler sunuluyor?

Oyuncu bilgisayarlarının yanında geliştirdiği aksesuar ürünleriyle de adından söz ettiren Monster Notebook, Pusat Ghost Pro kablosuz oyuncu mouse’unu tanıttı. Peki bu cihaz oyunculara neler sunuluyor?

Pusat Ghost Pro tanıtıldı!

Sade ve hafif tasarımıyla öne çıkan Pusat Ghost Pro, sadece 54 gram ağırlığıyla uzun oyun seanslarında bile konforlu bir kullanım sunuyor. Ergonomik yapısı, oyuncuların hızlı ve hassas hareketler yapmasını kolaylaştırırken, mekanik anahtarları uzun süreli kullanımlarda dayanıklılık sağlıyor.

Pusat Ghost Pro

Pusat Ghost Pro’nun kalbinde yüksek performanslı PixArt PAW 3395 sensörü yer alıyor. 26.000 DPI değeri, 50G hızlanma değeri ve 650 IPS tarama hızıyla oyunculara kusursuz bir hassasiyet ve tepki süresi sunuyor. Ayrıca 80 saatlik pil ömrüyle kesintisiz oyun keyfi vadediyor. Kablosuz alıcısı sayesinde mouse ile dongle arasındaki mesafe minimuma indirilerek gecikmesiz ve stabil bir bağlantı sağlanıyor.

Pusat Ghost Pro, kişiselleştirme seçenekleriyle de oyunculara hitap ediyor. Siyah ve beyaz renk seçeneklerinin yanı sıra kutu içeriğinde bulunan iki farklı renk ve desende Grip Tape seti, kullanıcıların mouse’larını kendi tarzlarına göre özelleştirmelerine olanak tanıyor.

Ayrıca şarj kablosu, Monster logo çıkartmaları ve %100 PTFE malzemeden üretilmiş süper kaygan skatezler de kutu içeriğinde yer alıyor. Son olarak 2 bin 499 TL satış fiyatı olduğunu da belirtelim.

Pusat Ghost Pro
Kaynak : https://shiftdelete.net/monster-notebook-pusat-ghost-pro
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli