user
e
sv

Keanu Reeves’li Sonic the Hedgehog 3 geliyor! İşte fragman

41 okunma — 27 Ağustos 2024 18:19
Sonic the Hedgehog 3 fragmanı yayınlandı. Kadroda Keanu Reeves, Jim Carrey ve Idris Elba gibi isimler bulunuyor.

Sega’nın ikonik karakteri bir kez daha beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Sonic the Hedgehog 3 için yayınlanan yeni fragman, bu Aralık ayında sinemalarda gösterime girecek animasyon filmini gözler önüne serdi. Jeff Fowler’ın yönettiği ve Keanu Reeves’in seslendirdiği yapım ne zaman çıkacak?

Sonic the Hedgehog 3 fragmanı yayınlandı

Sonic The Hedgehog 3, ikinci filmin sonunda gösterilen Project Shadow karakterinin hikayesini anlatacak. Keanu Reeves’in seslendireceği bu karakter; Knuckles’ı bir savaşta alt etmesiyle büyük ses getirmişti. Yeni filmde ise Jim Carrey tarafından seslendirilen düşmanı Dr. Robotnik ile ittifak kuracak gibi duruyor.

James Marsden ve Tika Sumpter’ın devam filminde Tom ve Maddie rollerini yeniden canlandıracağını belirtelim. Ayrıca oyun serilerinden daha fazla karakteri de filmde göreceğiz. Devam filminde Colleen O’Shaughnessey Tails’i seslendirecek. Idris Elba ise Knuckles olarak geri dönecek.

20 Aralık’ta vizyona girecek olan Sonic the Hedgehog 3 için beklentiler yüksek. Sadece sinemalarda yayınlanacak animasyon filminde Keanu Reeves, Jim Carrey ve Idris Elba gibi isimler bulunuyor. Elba’nın oynadığı Knuckles dizisi, ilk 6 bölümüyle büyük ses getirmişti.

İlk iki Sonic filmi, dünya çapında 724 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Fowler’ın eski ve yeni oyunculara liderlik etmesiyle, üçüncü yapımında büyük ses getireceğini söylemek mümkün.

Kaynak : https://shiftdelete.net/sonic-the-hedgehog-3-fragmani
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli