user
e
sv

Google Meet uzun zamandır beklenen özelliği sundu!

63 okunma — 26 Ağustos 2024 23:34
Google Chrome'a özel Google Meet picture-in-picture özelliği kullanıma sunuldu. Çoklu görevler yaparken hayat kurtarıcı olacak.

Google, Chrome’da Google Meet görüşmelerini takip etmeyi kolaylaştıran yeni bir özelliği kullanıma sundu. Artık bir Google Meet görüşmesi sırasında sekme değiştirdiğinizde, görüşme otomatik olarak ekranın başka bir bölümünde küçük bir pencere (picture-in-picture) olarak açılacak. İşte detaylar…

Google Meet görüşmelerini kolaylaştıracak açılır pencere (picture-in-picture) özelliği geldi

Google Meet için gelen bu yeni özellik, sekme değiştirirken bile kimlerin konuştuğunu takip edebilmenizi sağlıyor. Özellikle birinin paylaştığı dokümanı incelerken veya farklı bir sekmede çalışırken çok daha faydalı olabilir. Yeni özellik, Google Workspace müşterileri, Workspace Bireysel Abonelik sahipleri ve kişisel Google hesaplarına sahip olan tüm kullanıcılar için kullanılabilir durumda.

google-meet-picture-in-picture-ozelligi

Ayrıca, görüşme sırasında manuel olarak da picture-in-picture modunu etkinleştirebilirsiniz. Bu yenilikle beraber, artık Google Meet görüşmeleri daha kolay yönetilebilir hale geldi. Google Meet’in açılır pencere özelliği, çoklu görev yaparken kullanıcıların da işini kolaylaştırarak ve verimliliği artıracak.

Artık birden fazla işle ilgilenirken bile toplantıdaki gelişmeleri kaçırmadan takip edebileceksiniz. Bu özellik, özellikle yoğun çalışma ortamlarında, aynı anda birden fazla işi yürütmek zorunda olanlar için büyük bir konfor sağlayacak.

Kaynak : https://shiftdelete.net/google-meet-picture-in-picture-ozelligi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli