user
e
sv

Attack On Titan animesi film oluyor! İşte vizyon tarihi

58 okunma — 18 Ağustos 2024 00:34
Attack On Titan: The Last Attack filmi için tarih verildi. Dizinin son sezonunu beyaz perdeye taşıyacak film ne zaman çıkacak?

Anime ve manga dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan Attack on Titan, nihayet film uyarlamasına kavuşuyor. Uzun soluklu dizinin son bölümlerini derleyen Attack On Titan: The Last Attack için detaylar paylaşıldı. Peki The Last Attack ne zaman çıkış yapacak?

Attack On Titan: The Last Attack 8 Kasım’da çıkacak

Yapım şirketi The Last Attack’ın 8 Kasım tarihinde beyaz perdeye geleceğini açıkladı. Film; animenin son sezonunun ilk ve ikinci bölümlerini ele alacak. Stüdyo, bu bölümleri 145 dakikalık uzun metrajlı bir film olarak düzenleyeceğini ifade etti.

Verilen detaylara göre derleme film; Eren Jaeger ve Survey Corps’un hikayesini anlatacak. Bu kapsamda daha gelişmiş görseller ve 5.1 surround ses gibi çeşitli yükseltmelere sahip olacak. Ayrıca dizinin tema şarkıları da filme özel olarak yeniden hazırlanacak.

Yönetmen Yuichiro Hayashi, serinin sonunu beyaz perdede yeniden deneyimleme fırsatı sunulacağı için büyük bir heyecana sahip olduğunu belirtti. Hayashi, final sezonun bölümlerini internetten izlemekle yetinmeyip beyaz perdeye taşımak istediklerinin altını çizdi.

Aynı isimli mangadan uyarlanan Attack on Titan, 7 Nisan 2013’te ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Böylece yapım 10 yıllık serüvenin ardından izleyenlerine veda etmişti. Ancak son bölümlerin uzun soluklu olarak yeniden birleştirilmesi, anime dünyasını hareketlendirmeyi başardı.

Kaynak : https://shiftdelete.net/attack-on-titan-the-last-attack
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli