user
e
sv

GoPro Hero 13 canlı kanlı görüntülendi! İşte özellikleri

55 okunma — 16 Ağustos 2024 15:39
GoPro Hero 13 bugün son hali ile kameralara yansıdı. İşte GoPro Hero 13'ün özellikleri, lansman tarihi ve tasarımı...

GoPro’nun yeni amiral gemisi aksiyon kamerası GoPro Hero 13 bugün canlı kanlı görüntülendi. Aynı zamanda Amazon’da da listelenen Hero 13, lansmana yakın. İşte GoPro Hero 13’ün tasarımı, lansman tarihi ve özellikleri..

GoPro Hero 13, 16 Eylül’de tanıtılacak!

GoPro, DJI tarafında bu yılki rakibi Osmo Action 5 Pro’ya Hero 13 ile meydan okuyacak. Yeni aksiyon kamerası için artık son aşamaya gelen GoPro, bugün cihazını Amazon listelerine ekledi. Aynı zamanda canlı kanlı görüntülenen Hero 13, her ne kadar tasarım tarafında farklılık sunmasa da, özellikleri ile bekleyenlerini sevindirecek.

Bugün ortaya çıkan görsellere bakıldığında Hero 13’ün bir önceki sürüm ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Tasarımdan çok aksesuar geliştirmelerine yoğunlaşan şirket, iddialara göre Hero 13’ü birçok ekstra ekipman ile piyasaya sürecek. Bunlar şimdilik Floaty el tutacağı, Protective Sleeve, Magnetic Latch ve Magnetic Latch Ball Joint olarak görülüyor.

Ortaya çıkan verilere göre 3X büyütme sunabilen Makro Lens modu ile gelecek olan GoPro Hero 13, Ultra Geniş Lens modundaki görüş alanını 177 dereceye kadar artırıyor. Çekirdek ve kamera hakkında herhangi bir bilgiyi sızdırmayan Hero 13’ün fiyatı da şimdilik muamma. Ancak hem kendi fiyatının hem de aksesuarlarının fiyatının ucuz olmayacağı ortada.

gopro-hero-13-canli-kanli-goruntulendi-2-2

Tam bir ay sonra, yani 16 Eylül’de hakkında merak ettiğimiz tüm soruları yanıtlayacak olan GoPro Hero 3, DJI Osmo Action 5 Pro’dan yaklaşık 3 hafta sonra raflarda yerini alacak. Sizce hangisi daha iyi kayıtlar yapacak? Gelin yorumlarda tartışalım.

Kaynak : https://shiftdelete.net/gopro-hero-13-canli-kanli-goruntulendi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli