user
e
sv

Apple, planından vazgeçmedi! Daha büyük ekranlı iMac yolda

52 okunma — 14 Ağustos 2024 23:52
Son gelen bilgilere göre Apple, 32 inçe kadar daha büyük ekranlı iMac modelinden vazgeçmedi. İşte ayrıntılar...

Apple, üç yıldan fazla bir süre önce M1 iMac’i piyasaya sürdü. İki yıl önce ise 27 inçlik iMac’in üretimini durdurdu. Geçtiğimiz aylarda ise teknoloji devinin daha büyük ekranlı yeni bir model üzerinde çalıştığı iddia edilmişti ancak şirket bunu yalanlamıştı. Son gelen bilgilere göre Apple, daha büyük ekranlı bir iMac üzerinde çalışıyor. İşte söylentinin detayları…

Apple, daha büyük ekranlı iMac’ten vazgeçmedi

Apple ile ilgili güvenilir kaynaklardan Mark Gurman, teknoloji devinin geçtiğimiz aylarda söz konusu iddiayı yalanlamasına rağmen daha büyük ekranlı iMac üretme fikrinden vazgeçmediğini öne sürdü. Ancak şirketin yeni ürünü ne zaman çıkaracağı ile ilgili bir bilgi mevcut değil.

Apple, daha büyük ekranlı iMac'ten vazgeçmedi

Söz konusu yeni model ile ilgili ortaya atılan söylentiler, cihazın 32 inçe kadar ekrana sahip olabileceğini, ayrıca Pro ve Max işlemci seçenekleri ile piyasaya sürülebileceğini ortaya koydu. Kuvvetle muhtemel daha yüksek fiyat ve özellikler ile karşılaşacağız.

Apple’ın bu yılın sonbahar aylarında M4 işlemcili Mac’ler piyasaya sürmesi bekleniyor. Bununla ilgili net bir tarih yok. Şirket, yeni ürünler arasına 32 inç iMac’i de dahil edebilir. Yakın zamanda bu konuyla ilgili yeni sızıntılar gelebilir.

Kaynak : https://shiftdelete.net/32-inc-imac-cikacak-mi
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli