user
e
sv

Xbox Game Pass, Ağustos ayı ücretsiz oyunları belli oldu!

58 okunma — 06 Ağustos 2024 20:10
Microsoft'un ücretli abonelik hizmeti Xbox Game Pass, bu ay üç yeni oyuna daha kavuşuyor. İşte Ağustos ayı Xbox Game Pass oyunları...

Xbox Game Pass’in bu ay oyuncularla buluşturacağı yeni oyunlar belli oldu. Microsoft’un ücretli abonelik hizmetine bu ay üç yeni oyun daha katılıyor. Peki bu oyunlar neler? İşte Ağustos ayında Xbox Game Pass bünyesine katılan oyunlar..

Xbox Game Pass, bu ay üç yeni oyunu daha abonelerine sunuyor!

Microsoft, bir süredir ücretli abonelik sistemi ile birçok oyunu aboneleri ile ücretsiz olarak paylaşıyor. Her ay bu oyunlara yenilerini de eklemeyi ihmal etmiyor. Bu ay ise üç yeni oyun daha Game Pass bünyesinde bulunacak. Bugün bu oyunları platformları ile birlikte açıklayan Microsoft, zamanın efsane oyunu Mafia Definitive Edition’ı, bulmaca oyunu Creatures of Ava’yı ve eğlenceli aksiyon oyunu Crash N Sane Trilogy’i ücretsiz olarak dağıtıyor.

xbox-game-pass-agustos-ayi-ucretsiz-oyunlari-belli-oldu-2-2

Üstteki görselde de açıklandığı gibi Xbox Game Pass bünyesine eklenen Crash N Sane Trilogy Cloud, konsol ve PC platformlarına gelecek. Aynı şekilde Mafia Definitive Edition da Cloud, konsol ve PC’de bulunacak. Creatures of Ava ise Cloud, PC ve Xbox Series X ve S’de bulunacak.

Yine Microsoft tarafından gelen bilgilere göre Creatures of Ava 7 Ağustos’ta oyuncular ile buluşacak. Ertesi gün yani 8 Ağustos’ta Crash N Sane Trilogy Game Pass’e eklenirken, Mafia Definitive Edition 14 Ağustos’ta eklenmiş olacak.

Bu ay üç yeni oyunu Game Pass’e dahil eden Microsoft, Airborne Kingdoms, Offworld Trading Company, Shadow Warrior 3 ve The Texas Chain Saw Massacre adlı oyunları Game Pass’den çıkaracak. Sizler bu ay Game Pass’de hangi oyunu oynamayı düşünüyorsunuz? Gelin yorumlarda buluşalım.

Kaynak : https://shiftdelete.net/xbox-game-pass-agustos-ayi-ucretsiz-oyunlari-belli-oldu
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli