user
e
sv

BEKO Crystal 9 Nano QLED B65 Q 990AY inceleme

67 okunma — 26 Temmuz 2024 18:06
65 inç, 120 Hz yenileme hızına destek veren QLED TV’si BEKO Crystal 9 Nano QLED B65 Q 990AY inceleme videosu ile karşınızdayız.

BEKO’nun 65 inç büyüklüğünde ve 120 Hz yenileme hızına destek veren  QLED TV’si BEKO Crystal 9 Nano QLED B65 Q 990AY inceleme videosu ile karşınızdayız.

BEKO Crystal 9 Nano QLED B65 Q 990AY inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca incelediğimiz televizyonun tüm özelliklerini yazılı olarak da takip edebilirsiniz. Şimdi sözü çok uzatmadan, video ile sizleri baş başa bırakalım. İyi seyirler…

BEKO Crystal 9 Nano QLED B65 Q 990AY satın almak için buraya tıklayın

4K çözünürlüğünde QLED panel ile beraber gelen BEKO Crystal 9 Nano, HDR10+ teknolojisini destekliyor. Ayrıca 120 Hz ekran yenileme hızı ve HDR desteği ile beraber yeni nesil oyun konsolları ve PC oyuncularına da hitap eden bir televizyon.

Micro Dimming teknolojisi, her sahnedeki her bir pikseli ayrı ayrı analiz ederek en doğru siyah değerini belirliyor. En karanlık görüntülerde bile daha parlak, daha canlı ve zengin bir görüntü kalitesi sizi bekliyor. Renk Geliştirme Teknolojisi özelliğiyle beraber, renkler daha gerçekçi hale geliyor ve görüntü kalitesi hem filmlerde hem de oyunlarda başarılı görüntü elde etmemizi sağlıyor.

Şık ve ince tasarımıyla beraber, 65 inç televizyonlara göre kibar görünüme sahip olan televizyon ayrıca IF Design tasarım ödülüne de sahip. Dönebilen ayaklarıyla beraber kullanım kolaylığı da sunuyor

Google sesli asistan özelliği sayesinde sesinizle televizyonu yönetebiliyorsunuz. Ayrıca Google TV ile beraber popüler TV uygulamalarını indirebiliyor, hızlı bir şekilde kullanabiliyorsunuz.  İçerisinde ChromeCast de olduğu için mobil cihazlardaki görüntüyü, kablosuz bir şekilde televizyon ekranına yansıtabiliyorsunuz.

Günümüzde en çok kullandığımız cihazlar artık akıllı telefonlar oldu. İncelediğimiz BEKO Crystal 9 Nano QLED B65 Q 990AY TV’yi de akıllı telefonla yönetebiliyorsunuz. TV kutu içerisinden gelen kumandasında da Netflix gibi popüler uygulamaların kısayolları bulunuyor. Akıcı bir kullanım deneyimi sunuyor.

Özellikle TV kumandasıyla aradığınızı yazmak gibi şeylerin zor geldiği anlarda, dokunmatik ekranla telefon üzerinden çok pratik bir şekilde kullanım sağlayabiliyorsunuz. WEB tarayıcıyı telefon üzerinden kullanabildiğiniz gibi, sık kullanılan kanallardan kendinize kanal listesi de oluşturabiliyorsunuz. Pek çok farklı kullanıcı alışkanlığına hitap edecek bir uygulama hazırlanmış.

Ölü piksel olarak bildiğimiz BEKO’nun da parlak piksel olarak adlandırdığı durumda garantili bir TV olan BEKO Crysal Nano 9, piksel hatası ile karşılaşıldığında televizyonun yenisiyle değişiyor.

Kaynak : https://shiftdelete.net/beko-crystal-9-nano-qled-b65-q-990ay-inceleme
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli