user
e
sv

Sony PS VR2 için PC uygulaması geliyor!

96 okunma — 25 Temmuz 2024 21:17
PS VR2 için PC uygulaması çok yakında geliyor. Ağustos ayında Steam‘de yayınlanacak bu uygulama sayesinde…

PS VR2 için PC uygulaması çok yakında geliyor. Ağustos ayında Steam‘de yayınlanacak bu uygulama sayesinde PS VR2 başlığınızı ve Sense kontrolörlerinizi kullanarak Steam’deki VR oyunlarını ve uygulamalarını oynayabileceksiniz. İşte detaylar…

Sony’nin yeni PS VR2 PC uygulaması, PlayStation VR2 başlığınızı ve PlayStation VR2 Sense kontrolörlerinizi PC’nizde kullanmanıza imkan tanıyor. Bu uygulama ile Steam üzerindeki tüm VR oyunlarını ve uygulamalarını deneyimleyebileceksiniz. Ayrıca, PC’de PS VR2’yi kurmanıza, başlık ve kontrolörlerin yazılımını güncellemenize olanak tanıyacak. Üstelik, SteamVR kontrol paneli üzerinden oyun alanı ve ekran parlaklığı gibi ayarları yapabileceksiniz.

Elbette bu deneyim için bazı gereksinimler var. Öncelikle, PS VR2’yi PC’ye bağlamak için bir PlayStation VR2 PC adaptörüne ihtiyacınız olacak. Bu adaptör 7 Ağustos’ta satışa çıkacak ve fiyatı 59.99 dolar. Bunun yanı sıra, DisplayPort 1.4 uyumlu bir DisplayPort kablosu, bir Steam hesabı ve minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bir PC’ye ihtiyacınız olacak. Yani biraz hazırlık yapmanız gerekecek.

Maalesef bazı özellikler PC’de kullanılamayacak. HDR, başlık titreşimi, göz takip, uyarlanabilir tetikleyiciler ve titreşim dışındaki dokunsal geri bildirimler bu sınırlamalara dahil. Ancak, SteamVR deneyimi için en önemli olan temel özellikler destekleniyor olacak.

Bu yeni uygulama, PS VR2 sahiplerine PC’deki geniş VR oyun ve uygulama yelpazesini keşfetme fırsatı sunacak. Steam’in devasa oyun kütüphanesi ve PS VR2’nin gelişmiş donanımı birleştiğinde, ortaya muazzam bir VR deneyimi çıkacak.

Kaynak : https://shiftdelete.net/sony-ps-vr2-icin-pc-uygulamasi-geliyor
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli