user
e
sv

Musk suskun! Tesla Cybertruck’ın tamiri neredeyse imkansız

84 okunma — 24 Temmuz 2024 22:07
Tesla Cybertruck tamiri yapılabilir mi? Kaza sonrasında onarıma alınan elektrikli kamyonet gözler önüne serildi.

Tesla Cybertruck farklı tasarımı ve güçlü gövdesiyle oldukça dikkat çekiyor. Ancak bir YouTuber, kaza yapmış elektrikli kamyonetin neden tamir edilemeyeceğini gösterdi. Hem parça eksikliği hem de elektrikli motoru yüzünden tamirat süreci oldukça zor.

YouTube’da yayınlanan bir video, Tesla Cybertruck’ın oldukça zor tamir edildiğini gözler önüne serdi. Kaza yapmış Cybertruck’ı onarmaya çalışan YouTuber, “dünyanın hurdaya çıkmış ilk Cybertruck’ını” inceledi. Peki aracın tamiratı neden çok zor?

Tesla Cybertruck İstanbul Havalimanı'nda

Tamamen elektrikli kamyonetin bu yılın başlarında çarpıştığı ve büyük hasar aldığı ifade edildi. Çoğu tamircinin bu aracı hurdaya çıkardığı belirtildi. YouTuber ise Cybertruck’ı tekrar çalışır hale getirmek istediğini söyleyerek tamir sürecini anlattı.

Güney Afrika’da elektriğe yönelim artıyor: Golden Arrow, BYD ile anlaşarak Güney Afrika’nın ilk elektrikli otobüs filosunu kuruyor.

Elektronik sistem ve yedek parça eksikliği nedeniyle onarımın oldukça zor olduğu belirtildi. YouTuber’ın açıklamasına göre elektrikli kamyonet, kaza sonrasında hem büyük hem de eski bir paslanmaz metal haline gelmişti.

Video; elektrikli araçların, özellikle de Cybertruck gibi daha önce hasar görmemiş ve tamir edilmemiş yeni modellerin zorluklarına dikkat çekiyor. Elektrikli araçlar daha düşük bakım maliyetlerine sahip olsalar da, tamirat sürecinin son derece zor olduğunun altı çizildi.

Kaynak : https://shiftdelete.net/tesla-cybertruck-tamiri
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli