user
e
sv

Call Of Duty: Modern Warfare 3, bu hafta Game Pass’e geliyor!

79 okunma — 22 Temmuz 2024 21:45
Microsoft'a yakın kaynaklar, uzun süredir beklenen Call Of Duty: Modern Warfare 3 için sayacın dolmak üzere olduğunu gösteriyor.

Microsoft’a yakın birçok yakın kaynaktan gelen bilgiye göre, Activision’un ünlü serisi CoD’un sevilen oyunlarından Call of Duty: Modern Warfare III en sonunda Xbox Game Pass bünyesine katılıyor. Gelen haberlere göre oyun, 24 Temmuz 2024 tarihinde Game Pass abonelerinin beğenisine sunulacak.

Modern Warfare 3, beşinci sezon öncesi Game Pass için geliyor

Daha önce Xbox ve Game Pass dünyasından birçok sızıntıyı ve bilgiyi doğru aktaran eXtas1s, Xbox Era podcast’inde yaptığı açıklamayla, CoD serisinin en son yapımı olan Modern Warfare III’ün bu hafta oyunculara sunulacağını doğruladı.

call-of-duty-modern-warfare-3-bu-hafta-game-passe-geliyor-2

Bu bilginin doğru olduğuna dair bir başka detay daha var: 24 Temmuz 2024 tarihi, Call of Duty Modern Warfare III, Warzone ve Warzone Mobil’in yeni sezonlarının da başlangıç tarihi…

 

Microsoft, bu hamleyle daha ilk günden oyuncuları yeni sezon içerikleriyle buluşturarak maddi getirisini de artırmayı planlıyor olabilir. Temmuz’u bu şekilde geçecek olan Activision ve Microsoft cephesi, Ağustos ayının başında Black Ops 6’nın beta sürecini başlatacak. Ekim ayında oyun piyasaya çıkana dek Call of Duty furyasının periyodik olarak sürdürülmesi planlanıyor.

Call of Duty: Modern Warfare III, 24 Temmuz’da başlayacak Sezon 5 ile birlikte yeni haritalar, zombies modu için final görevleriyle geliyor.

Ardı ardına gelen zam haberleri sonrasında Microsoft, arayı çok fazla açmadan oyuncuların gönlünü kazanmayı hedefliyor. Eğer çok büyük bir sürpriz olmazsa, bu hafta içerisinde Call of Duty: Modern Warfare III, Game Pass abonelerine oynamasız ücretsiz olarak sunulacak. Sonraki süreçte ek içerikler ve mikro ödemelerle Microsoft ve Activision’un ciddi gelirler elde etmesi bekleniyor.

Kaynak : https://shiftdelete.net/call-of-duty-modern-warfare-3-bu-hafta-game-pass-icin-geliyor
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli